Uitnodiging Ketenbijeenkomst Biobased bouwen (25-sept-2023)

 

Klaar om samen de stap te zetten naar het opschalen van biobased toepassingen binnen de Zeeuwse bouwsector?

Na een inspirerend moment op 4 juli tijdens de Biobased Versnellingsdag gaan we op maandag 25 september tussen 15 en 17 uur in dialoog met het netwerk om te bepalen wat nodig is om biobased bouwen te versnellen.

Wij zijn op zoek naar jullie input en gaan tijdens deze ketenbijeenkomst graag in gesprek hoe we de ontwikkeling van biobased bouwen in Zeeland kunnen versnellen en welke aanbevelingen we aan de politiek kunnen doen.

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat heeft ons tijdens de biobased versnellen dag op IKC de Rusthoeve uitgedaagd om de grenzen van biobased bouwen in Zeeland te verleggen, en we hebben jullie creativiteit, expertise en passie nodig om deze uitdaging aan te gaan.

Wat kunt je verwachten?

✨ Een video pitch van gedeputeerde Jo-Annes de Bat over de kansen en uitdagingen van biobased bouwen in onze regio.

✨ Een analyse van de huidige stand van zaken in de Nederlandse biobased bouwsector met inzichten van experts zoals Onno Dwars, directeur Ballast Nedam Development (video pitch) en Frank Huijben, lector Biobased bouwen HZ University of Applied Sciences.

✨ Een interactieve discussie en brainstormsessie waarin ideeën en visie centraal staan, en waar concrete oplossingen worden gesmeed.

✨ Het formuleren van aanbevelingen die rechtstreeks naar de politiek zullen gaan en de toekomst van biobased bouwen in Zeeland zullen vormgeven.

We kijken uit naar jullie input en aanwezigheid. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de toekomst van duurzaam bouwen in Zeeland.

Locatie op aanvraag, aanmelden kan via info@circulairbouweninzeeland.nl